52-årig idømt fængsel for bl.a. voldtægt af mindreårig

Profilbillede
dato

52-årig idømt fængsel for bl.a. voldtægt af mindreårig

En 52-årig mand er i dag ved retten i Nykøbing F. blevet idømt 7 års fængsel for adskillige forhold om voldtægt og blufærdighedskrænkelse begået mod en pige født i 2009. 

Overgrebene stod på i en periode fra marts 2020 til maj 2022, hvor den nu 52-årige, der er en bekendt af familien, udsatte den mindreårige pige for fuldbyrdet voldtægt, voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje og grov blufærdighedskrænkelse. Han blev desuden idømt et bolig- og besøgsforbud, hvilket konkret betyder, at han ikke må dele bolig med personer under 18 år eller besøge eller modtage besøg fra personer under 18 år, uden at der er en voksen til stede. 

- Det er uforståeligt og hjerteskærende, at et barn skal udsættes for noget så voldsomt og ødelæggende, som det er sket i denne sag. Derfor er jeg tilfreds med at retten har fulgt anklagemyndighedens påstand, siger anklager Tina Susanne Nielsen.

Den domfældte ankede dommen til frifindelse og er fortsat varetægtsfængslet.

For yderligere kommentarer kan anklager Tina Susanne Nielsen kontaktes på 41328336.
Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi