Bliv politibetjent eller politikadet

Profilbillede
dato

– hvis du vil have et spændende og varieret job, hvor du gør en stor forskel og indgår i et unikt fællesskab?

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi holder i den kommende tid informationsmøder om jobbet som politibetjent og politikadet, og møderne skydes i gang tirsdag 10. oktober på politistationerne i Nykøbing F, Slagelse og Næstved. 

 

Lokal interesse

- Vi oplever fortsat stor lokal interesse for politiuddannelserne, efter at politiets grunduddannelse er blevet omlagt til en basisuddannelse på to år og fire måneder (PBU), ligesom politikadet (PKA) på seks måneder er en spændende vej ind i politiet allerede fra man er fyldt 18 år, fortæller sektionsleder Christian Polar Jørgensen, der i øvrigt selv har en baggrund som politibetjent. 

- Politiets uddannelser udvikler den studerende både mentalt og fysisk, og der dannes et godt fundament for fremtiden. Vores uddannelser åbner mange karriereveje, og livet i politiet byder på mange varierende opgaver, muligheder og ikke mindst et stærkt kammeratskab, hvor man ikke står alene, slutter Christian Polar.

 

Informationsmøderne holdes:

 

Tirsdag d. 10. oktober 2023, kl. 19-21, Nykøbing Politistation, Vestergade 15, 
Tirsdag d. 10. oktober 2023, kl. 19-21, Næstved Politistation, Parkvej 50, Næstved
Tirsdag d. 10. oktober 2023, kl. 19-21, Slagelse politistation, Antvorskov alle 133,
Torsdag d. 12. oktober 2023 kl. 19-21, Nakskov Politistation, Nybrogade 5, 4900 Nakskov

På informationsmøderne orienterer vi om politiuddannelserne og de forskellige tiltag, vi tilbyder unge, der ønsker en fremtid i politiet. F.eks. fortæller vores uddannelsesledere om politiets løbeklubber, hvor man træner målrettet til den fysiske optagelsesprøve og møder politifolk, der vil kunne guide en i forhold til karrieren i politiet.

Løbeklubberne har blandt andet bidraget til, at mange af vores nyansatte politibetjente har tilknytning til lokalsamfundet. 

Alle interesserede er velkomne til at deltage.

For mere information kan HR-sektionsleder Christian Polar Jørgensen kontaktes på mail CPJ001@politi.dk, eller tlf. 4138 6313


Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi