Dom i sag om knapt et tons hash gemt i løg

Profilbillede
dato

Dom i sag om knapt et tons hash gemt i løg

Den 6. oktober sidste år blev en lastbil med trailer standset i en kontrol i Rødbyhavn, efter at den var kommet med færgen fra Tyskland. Lastbilens trailer var lastet med løg, men medarbejdere fra Toldstyrelsen havde mistanke til, at noget var galt. En scanning af indholdet i traileren viste da også en uregelmæssighed, og ved en nærmere undersøgelse fandt medarbejderne fra Toldstyrelsen næsten et ton hash gemt blandt løgene.

 

Chaufføren, der er en udenlandsk 58-årig mand, blev anholdt og sigtet for smugling af narko. Han blev fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Nykøbing F., og han har siden da siddet varetægtsfængslet.

 

Efterfølgende har politiets udlændingekontrol (UKA Øst) efterforsket sagen, og i dag faldt der så dom. Den 58-årige blev idømt fem et halvt års fængsel og udvisning for bestandigt. Han tog sig betænkningstid med hensyn til anke.

 

For yderligere spørgsmål kan specialanklager Skipper Falsled kontaktes på tlf.: 41331542.  

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi