Fredagshygge på alpakafolden i Nykøbing F

dato

Slut arbejdsugen af med en unik oplevelse i selskab med fem charmerende alpakadrenge. Skovkærgaard Alpacas inviterer til en afslappende og beroligende stund på folden den 13. september 2024. Arrangementet er for voksne over 16 år, og der er begrænset antal pladser.

En afslappende time med alpakadrenge
Fredagshygge på alpakafolden er tiltænkt voksne, der ønsker at komme helt ned i gear efter en travl arbejdsuge. Arrangementet finder sted på Skovkærgaard Alpacas, hvor deltagerne får mulighed for at tilbringe en time i selskab med fem sociale, nysgerrige og venlige alpakadrenge.

Respekt for dyrene
Når man er omkring alpakaerne, foregår det stille og roligt, hvilket skal respekteres for at sikre en god oplevelse for både dyr og mennesker. Alpakaerne bryder sig ikke om at blive nusset, men de kommer gerne hen og hilser på, snuser i håret og til en fremstrakt hånd, og nyder at blive håndfodret med godbidder, som arrangørerne sørger for.

Medbring egen forplejning
Deltagerne er velkomne til at medbringe egen forplejning, men der er også mulighed for at købe kaffe og te i den lille butik, som holder åbent under besøget. Butikken tilbyder også et udvalg af varer, der kan købes med hjem som minde om den hyggelige stund.

Booking og praktiske detaljer
Bemærk, at arrangementet er kun for personer over 16 år, og der er begrænset antal pladser, så booking er nødvendig. Rygning er forbudt på alle foldene, men kan foregå på gårdspladsen. For grupper på mere end otte personer, bedes I kontakte arrangørerne for en særskilt aftale.

Praktisk information
Dato: Fredag den 13. september 2024
Tid: Kl. 15.30
Sted: Skovkærgaard Alpacas I/S, Skovvej 7, 4800 Nykøbing F
Entré: 65-100 kr
Booking: Nødvendig
Arrangør: Voksne

Tag en pause fra hverdagens stress og jag og nyd en afslappende stund i selskab med de charmerende alpakadrenge på Skovkærgaard Alpacas.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut