Ilva i Nykøbing Falster udvider servicen med gratis trailere

Foto: Freetrailer.
Profilbillede

Husholdningerne i Nykøbing Falster har de seneste ti år fået 31 procent flere trailere i carporten. Men hvorfor købe en trailer, når bolighuset Ilva i byen nu stiller gratis trailere fra Freetrailer til rådighed for alle.

Bolighuset Ilva i Nykøbing Falster og den deleøkonomiske virksomhed Freetrailer har netop indgået et nyt samarbejde om gratis trailere til glæde for borgerne i Nykøbing. Nu kan nykøbingenserne frit – og kontaktfrit – afhente trailere ved at bruge en app og mobiltelefonens bluetooth-forbindelse til at låne og aflevere trailere. Det vækker glæde i det lokale bolighus.

"Det er nemt at booke, låne og aflevere vores nye trailere over app’en, og derfor er jeg helt sikker på, at det vil glæde mange af vores kunder, at de nu har denne mulighed," siger Rita Tina Ellekær, varehuschef i Ilva Nykøbing Falster.

Nykøbingenserne elsker trailere
Antallet af trailere i Nykøbings husholdninger er steget med 31 procent til 15.500 vogne over de sidste ti år. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik. Men selvom nykøbingenserne selv ejer flere og flere trailere, så oplever danske Freetrailer, der stiller gratistrailere til rådighed for forbrugerne, samtidig også en massiv interesse for de gratis lån af trailere.

I løbet af de seneste 12 måneder havde Freetrailer over 550.000 trailerudlån i Danmark fordelt på blot 1900 trailere. Det er denne tendens, som giver den danske trailervirksomhed blod på tanden til flere samarbejder.

"Det er vores bedste periode til dato. Corona og de mange hjemsendelser til hus- og havearbejde har selvfølgelig betydet, at endnu flere mennesker har fået øjnene op for vores koncept, men den generelle trend, hvor både salg og udlån af trailere over de seneste ti år, er vækstet, er imponerende. Det understreger, at danskerne er et gør-det-selv-folk, og der er vi glade for at stå til rådighed med vores trailere over hele landet gennem vores samarbejdspartnere som eksempelvis Ilva," siger Philip Filipsen, der er administrerende direktør hos Freetrailer.

Trailerne fra Freetrailer kan afhentes på over 250 forskellige lokationer i landet og med denne aftale også hos Ilva.

Kilde: Epicent.dk
Flere artikler