Kom helt ned i gear med en alpaka-gåtur i Nykøbing F

dato

Tag med på en beroligende gåtur med din egen alpaka lørdag den 28. september 2024. Turen finder sted på Skovkærgaard Alpacas og giver deltagerne en unik mulighed for at opleve de charmerende dyr i naturskønne omgivelser. Husk at booke din plads i forvejen.

En unik oplevelse med alpakaer
Gåturen med alpakaer foregår under stille og rolige former og kræver en rolig adfærd fra deltagerne. Minimumsalderen for deltagelse er 9 år, og turen varer cirka en time. Terrænet kan være lidt ujævnt, så turen egner sig ikke til rollatorer eller kørestole. Hunde er heller ikke tilladt.

Introduktion og naturskønne omgivelser
Arrangementet starter med en introduktion til, hvordan man omgås alpakaerne. Herefter går turen gennem naturskønne omgivelser, hvor hver årstid viser sin egen charme. Undervejs fortæller guiderne om dyrene, deres hverdag og finurligheder, som deltagerne måske selv opdager undervejs.

Fotomuligheder og butikbesøg
Alpakaerne spiser en del, så der vil være masser af små pauser undervejs, hvor deltagerne kan tage billeder. Efter gåturen er der mulighed for at besøge den lille butik på Skovkærgaard Alpacas og se alpakaerne vende hjem til deres fold.

Praktisk information
Dato: Lørdag den 28. september 2024
Tid: Kl. 10:00
Sted: Skovkærgaard Alpacas, Strandbyvej 18, 4800 Nykøbing F
Entré: 130-220 kr
Arrangør: Voksne
Booking: Nødvendig

For mere information og booking, besøg venligst Skovkærgaard Alpacas' hjemmeside.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut