Lær at lave autentisk thaimad med Sirinan Holm-Sørensen

dato

Drømmer du om at mestre kunsten at lave thailandsk mad? Onsdag den 15. januar 2025 kan du få en unik mulighed for at lære at tilberede traditionelle thailandske retter med friske, bæredygtige ingredienser på Sophieskolen i Nykøbing F. Kurset er åbent for alle og ledes af den erfarne instruktør Sirinan Holm-Sørensen.

Visdomsskolen Livets Træ inviterer alle madentusiaster til et spændende kursus i thailandsk madlavning. Her får du mulighed for at lære, hvordan du tilbereder autentiske retter med friske grøntsager, urter og krydderier, og hvordan du kan erstatte thailandske specialingredienser med alternativer fra det danske køkken.

En autentisk oplevelse med Sirinan

Kurset ledes af Sirinan Holm-Sørensen, der har boet i Danmark i næsten 20 år og har omfattende erfaring inden for undervisning i thai-madlavning og catering. Sirinan guider dig gennem hver opskrift og deler sin viden om thailandsk madkultur.

Traditionelle thailandske retter på menuen

I løbet af ca. fem timer vil du lære at lave tre klassiske thailandske retter: thailandske forårsruller, Panang Kai - en smagfuld rød karry med kylling og kokosmælk, og Pad Kra Pao - stegt hakket svinekød med aromatisk basilikum. Tag del i en hyggelig og lærerig madoplevelse, hvor du ikke kun lærer nye teknikker, men også får en dybere forståelse for den thailandske madkultur.

Praktisk information
Dato: Onsdag 15. januar 2025
Tid: Kl. 16:00
Sted: Sophieskolen, Merkurs Plads 4, 4800 Nykøbing F
Entré: 330-420 kr.
Arrangør: Visdomsskolen Livets Træ
Målgruppe: Alle



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut