Ledende stilling i Guldborgsund Kommune: Skab resultater gennem ledelse og udvikling

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for udvikling og motiveres af at skabe resultater? Center for Arbejdsmarked i Guldborgsund Kommune søger en leder til Team Job & Helbred.

I Team Job & Helbred har vi kontakten til borgere på sygedagpenge og jobafklarings-forløb, samt et ydelsesteam der håndterer udbetalinger til borgere og virksomheder.

Afdelingen består af 40 engagerede og kompetente medarbejdere, herunder en gruppeleder, en faglig koordinator, arbejdsmarkedskonsulenter, ydelseskonsulenter, samt administrative medarbejdere.

Vi har fokus på, at vi sammen skaber gode resultater for borgerne. Samarbejde på tværs imellem centrene og til eksterne aktører vægter vi højt for kontinuerligt at udvikle vores metoder og indsatser til gavn for borgerne. 

Vi lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø for medarbejderne og arbejder ud fra et værdibaseret ledelsesgrundlag, hvor du skal kunne lede gennem åbenhed og tillid. 

Du skal som leder stå i spidsen for indsatser, der skal medvirke til at få borgerne tilbage i beskæftigelse via relevante indsatser, samt udbetaling af forsørgelsesydelser. 

Du bliver en del af et center i bevægelse, og hvor der sker løbende ændringer i udfor-dringerne på det lokale arbejdsmarked, lovgivningen og de politiske prioriteringer. Derfor skal du sammen med medarbejderne og den øvrige ledergruppe kontinuerligt udvikle metoder og indsatser til gavn for borgerne.

Du vil samtidig blive en del af centrets velfungerende ledelsesgruppe, hvor vi vægter tværgående samarbejde og samspil højt både ift. ledelse, sparring og drift. 

Vi søger DIG der drives af ledelse og trives i et travlt miljø hvor der er fokus på synlige resultater. Og VI tilbyder dig samtidig en ledergruppe med højt til loftet og mulighed for faglig og personlig udvikling. 

Dit hovedansvar bliver

 • At sikre gennemførelsen af den lovpligtige indsats kombineret med kommunens politiske strategier og resultatkrav over for personer på sygedagpenge og jobaf-klaringsforløb. 
 • At understøtte medarbejdernes trivsel, motivation, opgaveløsning og resultater, samt udvikling, såvel fagligt som personligt
 • At skabe klarhed over opgaveløsningen i afdelingen, tilrettelæggelse og optimering af arbejdsgange samt implementering af lovændringer
 • At sikre fælles ekspertise, kvalitetssikring og udvikling af den faglige indsats
 • At være medansvarlig for overholdelse af tildelte budget

Vi søger en leder, der

 • Har uddannelsesmæssige og/eller erhvervsmæssige forudsætninger indenfor sygedagpengeområdet
 • Har erfaring med myndighedsarbejde og et mindset, der matcher den gældende beskæftigelsespolitik og som samtidig kan have borgeren i centrum
 • Kan omsætte vedtagne politiske mål til handling og sikre fælles retning i implementeringen af disse, så de fastsatte mål nås
 • Kan understøtte organisatoriske forandringer og administrative processer ved en engageret, fleksibel og resultatorienteret tilgang
 • Kan styrke den tværfaglige indsats
 • Har en anerkendende, åben og involverende ledelsesstil
 • Er empatisk og tillidsfuld og har evnen til at være nærværende i en travl hverdag
 • Vægter det ledelsesmæssige fællesskab
 • Har gennemført lederuddannelse eller er indstillet på at gennemføre en sådan.


Ansættelsesvilkår: Efter gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse pr. 1. august 2024.

Mere information: Centerchef Maria Lund, tlf.: 2518 0343.

Ansøgningsfrist: 13. juni 2024.

Samtaler: 1. samtale afholdes 17. juni 2024 og evt. 2. samtaler afholdes 21. juni 2024.

Ansøgningsprocedure: Send din ansøgning ved at klikke på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun imod elektroniske ansøgninger.

Mere om Guldborgsund Kommune: 
Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=da23b557)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Guldborgsund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Guldborgsund Kommune, Dronningensgade, 4800 Nykøbing F

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055437

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet