Oplev Sofie Lassen-Kahlke og Kristian Lilholt på Nykøbing F. Teater

dato

Nykøbing F. Teater byder i september på to enestående arrangementer. Først kan publikum høre Sofie Lassen-Kahlke fortælle om sit liv og karriere, og få dage senere kan man opleve Kristian Lilholts tværkunstneriske koncert LAND. Begge begivenheder lover unikke oplevelser, der kombinerer musik, fortælling og billedkunst.

Sofie Lassen-Kahlke: En rejse fra skuespiller til forfatter

Tirsdag den 24. september 2024 kl. 19:00 kan du møde en af Danmarks mest elskede personligheder, Sofie Lassen-Kahlke, på Nykøbing F. Teater. Sofie vil dele sin livshistorie og tale om rejsen fra skuespiller til forfatter. Med udgangspunkt i sine bøger "RAMT - 39 snart 40" og den anmelderroste krimiroman "Adams Arv", vil hun fortælle om inspirationen bag værkerne og sine fremtidsplaner.

Sofie Lassen-Kahlke har haft en imponerende karriere både på film, tv og teater. Hun er bedst kendt for sin rolle som Anja i de populære Anja og Viktor-film, men hendes talent rækker langt ud over denne rolle. Hun har medvirket i en bred vifte af danske film, tv-programmer og teaterforestillinger, og har også været vært for "Dansk Melodi Grand Prix" samt markeret sig i comedyverdenen med "Live fra Bremen" og "City Singler". I 2017 vandt hun "Vild med Dans" sammen med sin partner Michael Olesen.

LAND: En tværkunstnerisk koncertoplevelse

Lørdag den 21. september 2024 kl. 19:30 kan du opleve en helt særlig koncertoplevelse med Kristian Lilholt og hans band. LAND er en biografkoncert, hvor publikum tages med på en smuk rejse gennem de danske årstider. Koncerten kombinerer musik, billedkunst og film på en måde, der skaber en dyb følelse af samhørighed og kærlighed til Danmark.

Kristian Lilholt medbringer et yderst kompetent band, der blandt andet inkluderer hans søster Tine Lilholt, Ida Friis Virenfeldt, Rikke Johnsen, Gabriella Fuglsig og flere andre dygtige musikere. Sammen vil de spille de 13 LAND-sange i sync med LAND-filmene på storskærm. Koncerten er inspireret af billedkunstner Carsten Franks malerier og digte, der portrætterer de danske landskaber gennem de skiftende årstider.

Praktisk information

Sofie Lassen-Kahlke
Dato: Tirsdag den 24. september 2024
Tid: Kl. 19:00
Sted: Nykøbing F. Teater, Østergågade 2, 4800 Nykøbing F
Entré: 315 kr
Arrangør: LiveOplev

Kristian Lilholt - LAND
Dato: Lørdag den 21. september 2024
Tid: Kl. 19:30
Sted: Nykøbing F. Teater, Østergågade 2, 4800 Nykøbing F
Entré: 355 kr + evt. gebyr
Arrangør: Alle

Sikre dig billetter til disse uforglemmelige arrangementer og oplev to vidt forskellige, men lige fascinerende kunstneriske præstationer på Nykøbing F. Teater.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut