Seneste regnskab fra LOU REVISION REGISTRERET REVISIONSAKTIESELSKAB og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

LOU REVISION REGISTRERET REVISIONSAKTIESELSKAB i Nykøbing F kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 639.055 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde LOU REVISION REGISTRERET REVISIONSAKTIESELSKAB en bruttofortjeneste på 12,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 10,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


ENELCO ApS i Nykøbing F kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 3,1 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde ENELCO ApS en bruttofortjeneste på 8,6 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 10,7 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mano Foods 9 ApS i Nykøbing F kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 2,8 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Mano Foods 9 ApS en bruttofortjeneste på 7,2 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 8,7 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


J.B.B. OBELITZ ApS i Nykøbing F kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 400.626 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. maj 2019 til 30. april 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde J.B.B. OBELITZ ApS en bruttofortjeneste på 1,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


ETN Arkitekter ApS i Nykøbing F kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 45.192 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde ETN Arkitekter ApS en bruttofortjeneste på 3,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Flere artikler