Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Seneste nyt fra Nykøbing F - torsdag den 29. april

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Nykøbing F er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

NÆSTVED: Tjekket for ulovlige stoffer

Politiet fik onsdag klokken 12.57 flere anmeldelser om, at der stod en mand på Troensevej, og at det så ud som om, han måske solgte stoffer. Politiet kørte til stedet, og her fandt politibetjentene en 22-årig mand fra Næstved, som dog ikke havde ulovlige stoffer på sig. Til gengæld fandt betjentene tre små poser med i alt 1,5 gram kokain lige i nærheden, og det ulovlige stof blev taget med til destruktion på politistationen.

 

SLAGELSE: Højtråbende mand blev anholdt

Onsdag klokken 13.24 fik politiet en anmeldelse om, at der lå en tydeligvis fuld mand på Rådhuspladsen i Slagelse. Det var en 35-årig mand fra byen, og da han så politibetjentene, blev han meget ophidset og råbte en masse mindre pæne skældsord efter dem. Den 35-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og for at få ro på stedet blev han anholdt og taget med til politistationen i Næstved. Efter at have sovet rusen ud blev han løsladt igen kort efter midnat.

 

BOESLUNDE: To nappet på hurtige knallerter

En politipatrulje så onsdag klokken 15.50 en knallert, der kom kørende meget hurtigt ad Boeslunde Byvej i Boeslunde, men det lykkedes ikke at standse knallertkøreren. I stedet kørte politibetjentene til den registrerede ejers adresse, og her ankom knallerten kort efter. Der var tale om en 18-årig mand, og hans knallert blev undersøgt på et rullefelt. Det viste sig, at den kunne køre væsentligt hurtigere end tilladt. En anden knallertkører kom på samme tid forbi, og han blev også standset til en rutinekontrol. Hans knallert kunne også køre meget hurtigere end tilladt, og den 48-årige fører blev sammen med den 18-årige sigtet for at køre på ulovlige knallerter.

 

SLAGELSE: Sparkede rude ind i raseri

En 26-årig mand fra Sorø blev onsdag aften sigtet for hærværk efter at have sparket en rude ind i en indgangsdør til en opgang på Byskov Alle i Slagelse. Politiet blev tilkaldt til stedet klokken 19.50, hvor et vidne havde set den 26-årige gå løs på døren. På grund af vidneforklaringer fandt politiet kort efter frem til den 26-årige, som erkendte, han havde svært ved at styre sit temperament, der denne gang var gået ud over døren efter et skænderi med ekskæresten.

 

MØN: 19-årig varetægtsfængslet efter vidnetrusler

En 19-årig mand blev onsdag fremstillet i grundlovsforhør og herefter varetægtsfængslet frem til den 17. maj. Han er sigtet for at have truet en anden mand, der havde vidnet i en straffesag fra rocker-/bandemiljøet, som blev behandlet i retten i Nykøbing. Den 19-årige blev anholdt onsdag formiddag på en adresse på Møn og sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser.

 

KORSØR: Fem klip og en betinget frakendelse

I går mellem klokken 19.29 og 20.47 havde politiet en færdselskontrol på Motalavej i Korsør. Her blev fem målt til at køre så hurtigt, at det udløser et klip i kørekortet, og en med en ekstratung speederfod står til en betinget frakendelse. Desuden blev to sigtet for at tale i håndholdt mobiltelefon, mens de kørte

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn ikke modtaget nogen anmeldelser om indbrud i privat beboelse.

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Korsør Motalavej Kl. 19.29 – 20.47 Fem blev målt til at køre så hurtigt, at det udløser et klip i kørekortet, og en står til en betinget frakendelse. Desuden blev to sigtet for at tale i håndholdt mobiltelefon, mens de kørte.
Slagelse Flere steder Kl. 17.20 – 18.05 En blev sigtet for at tale i håndholdt mobiltelefon, mens han kørte.
Sorø Kalundborgvej Kl. 16.05 – 17.02 To blev sigtet for at overhale over spærrelinje, og en blev sigtet for at vende over spærrelinje.

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Bogø By Grønsundvej Kl. 17.13 23-årig mand fra Askeby Kørsel i påvirket tilstand
Karrebæksminde Karrebækvej Kl. 7.10 72-årig mand fra Næstved Spirituskørsel
Nykøbing F. Gedser Landevej Kl. 18.43 32-årig mand fra Nykøbing F Spirituskørsel

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Flere artikler