Sygeplejerske til Akut afdeling Nykøbing F sygehus

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Trivsel, teamwork, innovation samt indflydelse på vagtplan - er det vigtigt for dig, så søg jobbet.

Er du uddannet sygeplejerske eller næsten færdig og ønsker en karriere indenfor det akutte speciale, så er muligheden HER! Du får unik mulighed for at prøve at dygtiggøre dig både i skadestuen og i modtagelse/observations- afsnit., da vi kører et nyt koncept med kombistillinger til vores nye sygeplejerske kollegaer.

Hvad tilbyder vi?

  • Vi har fokus på arbejdsmiljø og trivsel på jobbet
  • Akutuddannelsen (skole og i klinik)
  • Mentorordning,
  • Indflydelse på vagtplan samt web-løsning
  • Onboarding regionalt program med opfølgning af onboarding sygeplejerske
  • Synlig ledelse

Akutafdelingen arbejder løbende med kvalitetstiltag, og vi deltager i nationale, regionale og lokale projekter. Akutafdelingen afholder løbende Skills samt afholder undervisning for alt personale, blandt andet undervisning i akut psykisk hjælp. Vi dygtiggør os kontinuerligt blandt andet ved at lave simulationstræning i hverdagen. Vi har fokus på arbejdsmiljø og trivsel, da glade medarbejdere giver tilfredse patienter.

Vi tilbyder vores patienter maksimalt ophold i Akut afdelingen i 48 timer, de fleste patienter vil få den nødvendige optimering og behandling i løber af første timer og vil blive udskrevet eller overflyttet til relevante afdelinger/enheder. Som sygeplejerske i Akutafdelingen, lærer du at observere, behandle og yde omsorg i accelereret forløb med høj sygeplejefaglig standard.

Vi tilbyder en fast stilling på 37 timer pr. uge, og vil gøre vores ypperste for, at du føler dig klar til opgaven.

Hvis du vil videre mere

Kontakt oversygeplejerske Viktoria Pukinskaya på tlf. 56 51 89 30 / e-mail vpi@regionsjaelland.dk eller oversygeplejerske Anders Engelhardt på tlf. 56518910/

e-mail: anden@regionsjaelland.dk

Hvis du vil se Akutafdelingen, er du velkommen til at besøge os og eventuelt have en følgevagt.

Send din ansøgning via feltet "Søg jobbet" i stillingsopslaget.

Ansættelsessamtaler: løbende

Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser. 

Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Guldborgsund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen 15, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.regionsjaelland.dk/job-og-uddannelse/jobside?hr=show-job/35216&linkref=15993&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5840018

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet