Lægesekretær til Medicinsk afdeling, Nykøbing F. sygehus, Steno Diabetes-, Stofskifte- og Osteoporoseambularoriet - fast stilling.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger ny kollega – lægesekretær eller med anden administrativ baggrund – til Steno Diabetes-, Stofskifte- og Osteoporoseambulatoriet - fast stilling.

Er det dig, der skal være vores nye kollega i sekretærteamet? Fast stilling med ønske om start pr. d. 1. september 2023 eller efter aftale.

Vi er en afdeling, hvor mulighederne er mange og begrænsningerne få, hvor du selv er med til at præge din hverdag. En stilling netop i dette team giver ekstra muligheder, da der dels er samarbejde med Novo-Nordisk fonden i form af diabetespatienter, men også andet tværfagligt samarbejde med øjensygeplejerske og fodterapeut. Derudover foretager vi også DEXA-skanninger i ambulatoriet.

Vi søger en kollega, som vil bidrage til at finde gode løsninger på opgaverne, og som ønsker at spille en central rolle, være omdrejningspunkt og yde god faglig service til vores patienter såvel vores samarbejdspartnere – alt sammen i fællesskab med teamets 4 andre læge-/sekretærkollegaer.

Vi vil gerne have, du er engageret, faglig kompetent, positiv, konstruktiv og det falder dig naturligt at prioriterer og omprioriterer i dine arbejdsopgaver.

Vi har et godt tværfagligt miljø, hvor sekretærer, sygeplejersker og læger samarbejder i en uformel tone med respekt for hinanden og de faglige kompetencer.

Arbejdsopgaverne vil givetvis være at indgå i samspil med anden sekretær til modtagelse af ambulatoriets patienter i skrankefunktion, bistå med telefonbetjening, diverse registreringer samt andet administrativt arbejde med mulighed for andre/flere opgaver - alt efter dine kompetencer.

Ambulatoriesekretærerne skal i nogle tilfælde afløse sekretær på sengeafsnit, dette foregår efter nærmere aftale og i særlige tilfælde.

Vi kan tilbyde dig:

  • En arbejdsplads, som er åben og lydhør for nye idéer
  • Kompetenceudvikling, videreuddannelse og udviklingsplaner
  • Mulighed for indflydelse på egne arbejdsopgaver og ændringer i eget afsnit
  • Mange koordinerende opgaver omkring patientforløb
  • Hjælpsomme og dygtige kollegaer
  • Individuelt introduktionsprogram
  • Fælles monofaglige såvel som tværfaglige specialemøder

Dine kvalifikationer:

  • Du er uddannet lægesekretær eller har anden administrativ baggrund
  • Kendskab til og erfaring med Sundhedsplatformen og LPR3-modellen foretrækkes
  • Kendskab til og erfaring med lovgivningen indenfor udredning- og behandlingsgarantien foretrækkes
  • Du skal ville det gode arbejdsmiljø og indgå i et team, hvor fagligt og kollegialt samarbejde er nøgleordene

Om stillingen:
Stillingen kan være fuldtid eller deltid, er du den rette kandidat, er vi fleksible.
Arbejdstiden er alle hverdage i tidsrummet mellem kl. 8-15, dertil indgå i rul, ca. to dage om måneden, til kl. 17 tirsdage og onsdage, med de øvrige sekretærer grundet længere åbningstider.

Om afdelingen:
Medicinsk Afdeling har fire sengeafsnit og består herudover af ambulatorier inden for kardiologi, geriatri, endokrinologi, lungesygdomme, hhv. medicinsk og kirurgisk mavetarm, skopiafsnit samt ambulatorium i Nakskov med blandede specialer.

Der er sammenlagt ca. 40 læge-/sekretærer i Medicinsk Afdeling (Nykøbing og Nakskov), som ved behov bistår hinanden med opgaver på tværs af grenspecialer og teams.

Er du blevet nysgerrig?
Har du lyst til at vide mere om stillingen/afdelingen, er du velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Merethe Jepsen mjp@regionsjaelland.dk - 56 51 52 55
ledende lægesekretær Gitte Sass Strange gjr@regionsjaelland.dk - 56 51 85 69

Send din ansøgning inkl. bilag til os senest d. 13. august 2023
Samtaler afholdes tirsdag d. 29. august 2023

Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser. 

Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Guldborgsund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen 15, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.regionsjaelland.dk/job-og-uddannelse/jobside?hr=show-job/36409&linkref=20372&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5875126

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet