Nykøbing-drengene måtte se sig besejret i Dianalund

Foto: Nykøbing FC.
Profilbillede
dato

Dianalund IF tog imod Nykøbing FC på Dianalund Stadion i søndagens fodboldkamp. Hjemmeholdet viste sig at være det stærkeste hold og vandt kampen med 2-0.

Cheftræner for udeholdet, Marc Galthéen, var ikke tilfreds med holdets præstation og beskrev kampen som "en mindre god kamp". 

“Vi spiller en mindre god kamp, vi rammer desværre ikke hinanden med simple afleveringer, spiller langsomt og er hele tiden bagud ifht modstanderen.”

Hvad er det I skal gøre bedre til næste gang?

“Vi skal være bedre til at turde at spille bolden frem og spille bolden rundt, i stedet for at vi spiller den tilbage og skal bygge spillet op igen. Vi skal være mere modige at fremad og hurtigt rundt.”

Trods den skuffende præstation fremhævede Galthéen to spillere, Tristan og Theo, som han var glad for at have på holdet.

“Jeg er glad for at have spillere som Tristan og Theo, som ikke er bange for at blive rykket lidt rundt på andre positioner når vi laver taktiske ændringer.”

Næste kamp for Nykøbing FC er lørdag 16. september, hvor de skal møde Tuse IF på Tuse Kunstgræs 2020. Der er kampstart kl. 10:00.

Kampens resultat: 2-0 til Dianalund IF
Række: U16 Drenge Mester

Kilde: Cheftræner Omar Firas, Nykøbing FC - U16 Drenge Mester