Påkørsel af person i Nykøbing F.

Profilbillede

To mænd fremstilles i grundlovsforhør

I går aftes klokken 19.41 opstod der en situation på Jernbanegade i Nykøbing F., hvor to grupper kom op at toppes. Det endte med, at en varebil påkørte en 30-årig mand. Manden blev kørt på sygehuset til behandling for sine skader og meldes uden for livsfare.

Ud fra gode vidneudsagn fik politiet ikke længe efter fat i tre mænd på hhv. 25, 26 og 30 år, som alle blev anholdt og sigtet i sagen. Den 26-årige, der var fører af bilen, blev sigtet for kvalificeret vold. Den 30-årige blev bl.a. sigtet for trusler og efter knivloven. De fremstilles begge i grundlovsforhør senere i dag ved retten i Nykøbing F. Den 25-årige er også sigtet for trusler, men er blevet løsladt.

- Det er selvfølgelig en helt uacceptabel adfærd, og jeg er derfor tilfreds med, at vi hurtigt fik fat i de tre mænd. Der forestår imidlertid stadig noget efterforskning med bl.a. vidneafhøringer, siger politikommissær Bo von Würden Petersen.

For yderligere oplysninger kan politikommissær Bo von Würden Petersen kontaktes på 20108957.
 
Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi