Paw Sko i Nykøbing Falster lukker efter 35 år

Profilbillede

Efter 35 år som byens lokale skobutik lukker Paw Sko i Nykøbing Falster, når varelageret er solgt ud. Ophørsudsalget begynder den 16. marts.

Siden 1986 har Paw Sko forsynet tusindvis af familier i Nykøbing Falster og omegn med fodtøj, men som konsekvens af coronakrisen skal butikken, der gennem de sidste 35 år har haft adresse på 1. sal i Midtpunktet nu lukke. Først skal lageret dog tømmes, og tirsdag den 16. marts skydes ophørsudsalget i gang.

"Paw Sko har været fast del af bylivet i Nykøbing Falster igennem rigtig mange år, så det er utroligt trist, og det har ikke været nogen nem beslutning at skulle lukke butikken. På grund af de udfordringer, som coronakrisen har medført, er der desværre ikke andre muligheder," siger Jan Wentzel, der er direktør i Paw Sko.

Butikken skal tømmes
Trods den forestående lukning er der mulighed for at gøre en god handel i de kommende måneder frem mod lukningen. Ophørsudsalget begynder den 16. marts, hvor der lægges ud med 20 procents rabat på alle varer i butikken, der er specialiseret i mærker som Ecco, Gabor og Adidas samt Bisgaard, Bundgaard og Angulus inden for børnefodtøj.

"Vi håber på, at vi trods alt kan hjælpe mange af områdets kunder til en god handel i løbet af udsalget, der kommer til at fortsætte, indtil varelageret er solgt ud, og det kommer sandsynligvis til at tage det meste af året. Derudover håber vi, at ophørsudsalget kan give en god afslutning både for butikkens kunder og medarbejdere," siger Jan Wentzel.

En endelig dato for lukningen af skobutikken i Nykøbing Falster er endnu ikke fastlagt, da lageret først skal sælges ud. Efter lukningen henvises kunderne til i Storkøbenhavn og Slagelse, hvor Paw Sko fortsat har butikker.

Kilde: Epicent.dk
Flere artikler